Trendovi

Trendovi koji podižu raspoloženje: Argyle uzorak i chunky loafers

Ovogodišnji zimski modni trendovi kreirani su da podignu raspoloženje. Dizajneri su se prilagodili novim okolnostima u pandemiji i inspirirani ostacima tkanina i pletiva, stvorili nove živopisne uzorke. Poruka ove proaktivne energije je optimizam. Odvažne boje i uzorci stvaraju istaknute printeve koji dodaju živost zimskoj garderobi. Među njima posebnu pažnju privlače karirani, argyle i psihodelični uzorci, čija se razigranost primiruje dodatkom jednobojnih elemenata outfita.

Geometrijski, karirani i argyle uzorci odjeće traže smirenije elemente outfita u neutralnim nijansama. Ove sezone uz spomenute uzorke, stilisti predlažu troyer pulover, chunky loafers i četvrtaste torbe.

Argyle su karirani, romboidni uzorci nalik na nakošenu šahovsku ploču, koji se obično kombiniraju s prugama velikog kontrasta. Porijeklo vuku od škotskog klana Campbell iz okruga Argyll i njihovog  tartan uzorka. U moderno doba, argyle je popularizirao komičar Olaf Schubert, čiji su argyle uzorci  stekli kultni status. Smeđe – sivi pulover argyle uzorka s dodatkom bogatog veza, izbor je Due Lipe, koja ga kombinira s bijelom bluzom i gustim čarapama. Harry Styles i glumica Phoebe Waller-Bridge odabrali su argyle uzorak za spot “Treat People With Kindness”. Njihovi argyle puloveri sjaje zahvaljujuć sjajnim srebrnim nitima, koje im daju glamurozni efekt.

foto: pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa