Accessories

Trendovi proljeće 2012: Žuto!

Ako ste se prošlog proljeća počastili nekim odjevnim predmetom ili modnim dodatkom u žutoj, profitirali ste! Naime, ovog proljeća ponovno je IN žuta boja i to u paleti  od najnježnije pastelne nijanse do najintenzivnije, sunčane.

Donosimo nekoliko torbi po našem izboru u žutoj boji, koje su trenutno super hot roba na tržištu  te styling prijedloge uz njih!

Mulberry kožna torba sunčevo žute boje na vrlo zabavan način podiže i vrlo običan outfit, unoseći u njega proljetnu svježinu! Nosite identičnu torbicu ili neku sličnu Mulberryjevoj na način kao na fotografiji.

Mala Chloé torbica s dugim remenom, u boji limuna, podiže raspoloženje u trenutku. Nosite uz klasičniju suknju s naborima i topom  širokih naramenica ali uskladite torbicu s cipelama iste boje. To je IN kombinacija sezone!

Retro mood se nastavlja kroz Cruise kolekcije a Burberry je ponudio vrlo lijepu varijantu male torbice boje senfa. Kombinacija smeđe i plave boje i retro kopča doprinose vintage looku a dugi remen ruke drži slobodnima. Da biste upotpunili 60-ies look, kombinirajte istu  ili sličnu torbu uz haljinu  vintage stila.

Torbu intenzivno žute boje je teško uskladiti s ostatkom vaše garderobe i sigurno ćete iz tog razloga nezainteresirani proći pored nje u trgovini? Nema razloga za to. Ona itekako pristaje uz vašu garderobu, naročito ako ste se zimus častili dolčevitom ili majicom plave royal boje. Colorblocking trend je i dalje IN i savršen je izbor za samouvjerene žene, koje vole naglasak na svom looku a Marc Jacobs torba iz Cruise kolekcije stvorena je upravo za njih. Ona je electrifying finish protiv neutralne palete!
Torbu Marc Jacobs možete nabaviti po cijeni oko 4,400 kn  no svakako ju, sobzirom na trendy boju, potražite i u economy varijanti.

Foto: net-a-porter.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Accessories Kolumne Text by Mariann

Manual retro

Vidi ti vraga! Još ima mnogo toga što se može naučiti. Ako ne svakodnevno što šrvljajući po internetu, a onda
Accessories Inspiracija

New scarves: aquarelle, graphic, silk-blend…

Kao da je bilo jučer a gle, prošlo je već 12 godina. Sjećam se svog devetog semestra i diplomskog rada,