Trendovi

Trendovi proljeće 2023: Jednostavnost 90-ih

Sjećate li se jednostavnih outfita, kakve su devedesetih nosile glazbene zvijezde Britney Spears, Christina Aguilera, Mariah Carey, uglavnom sačinjenih iz uskog topa u kombinaciji sa suknjom koja strogo prati liniju tijela, bandeau topa u kombinaciji s uskim hlačama glatke površine ili tuba haljina koje djeluju kao da su bez ijednog šava? Ove tople sezone svi ti odjevni komadi bilježe veliki comeback i doslovno su preplavili prodajna mjesta u maloprodajama i web trgovinama.

Stylinzi navedenog razdoblja koji djeluju pomalo suzdržano, dosadnjikavo, nemaštovito i beživotno, najčešće su monokromni, a živost im daju tek crveni ruž, igra tekstura, sjajnih i mat površina.

Look koji predlažu Ermanno Scervino, Fendi, Stella Mc Cartney, Prada, No 21, čine visokokvalitetni bazični komadi muške forme, izrađeni iz podatnih materijala koji klize niz tijelo, kombinirani monokromno, unutar iste obitelji boja. Splet svih ovih elemenata donosi osvježen look supermodela 90-ih.

Savjet: što dalje od puno detalja i nakita koji privlače pažnju!

Pročišćene siluete 90-ih odličan su izbor za poslovne sastanke, a dodatak crvenog ruža i sportskih naočala oživljava look.

Bijele odjevne kombinacije dopunite bijelom ili krem torbom te bijelim mules i remenom, radi što elegantnijeg dojma.

Foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa