Trendovi

Trendovi pulovera: cable i zopf

U modnom svijetu poznati su kao cable knit u engleskom i zopf u njemačkom govornom području. Ovi stylish nazivi upućuju na uzorak pletenica i užadi, vrlo popularan među raznim generacijama. Svoj prvi primjerak vjerojatno ste dobili još u djetinjstvu i sigurni smo da barem jedan imate u odrasloj dobi.

Ove sezone ga ponovno ponesite jer spada među vodeće trendove pletiva.

Puloveri s uzorkom pletenica nosivi su uz razne donje odjevne predmete, a posebno zanimljivi uz jogging hlače i ležerne kombinacije s Birkenstock sandalama, omiljene među svjetskim celebrityjima.

Zimi ih influencerice poput Jeanette Friis Madsen vole u kontrastu prljavo bijele, chunky čizama i proštepane XL shoppere. Što više suprotnosti, to više uzbuđenja!

Među streetstyle zvijezdama, ove sezone omiljeni su ležerni krojevi pulovera svih dimenzija i formi pletenica uz nijanse orašastih plodova.

Volite li više ženstveni stil, birajte modele s peplumom i kombinirajte uz kožne pencil suknje. Kremastoj nijansi pulovera s peplumom, izvrsno će pristajati crni remen sa otmjenom zlatnom kopčom. Klasični muški pulover okruglog izreza i s uzorkom pletenica odlično će izgledati u kombinaciji s jogging hlačama iz istog pletiva.

Ove sezone, modni svijet je oduševio Loewe model iz mješavine s moher vlaknima tzv. anagram open knit koji kombinira široke pletenice na rukavima sa uskima na prednjici u formi slova.

Foto: Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa