whattafashion.com

“80-ies boots” prkose svim vremenskim uvjetima

Dobrodošli u modne 80-e, doba ravnih, lagano zaobljenih čizama visine do koljena i četvrtaste visoke pete!

80-ies chic u stylingu Dilette Bonaiuti – stilistica je kombinirala svoje čizme u stilu 80-ih, ravne forme, kroko uzorka, šire visoke pete sa pencil suknjom (gore). Kao fantastičan kontrast jednostavnim formama odjeće i klasičnoj crnoj, poslužile su tirkizne čizme i žuta torbica mini  dimenzija.

Ovaj tip čizama je odličan dodatak business looku.

Još nekoliko prijedloga kako nositi 80-ies boots u streetstyle verziji, kao inspiracija:

Za toplijih zimskih dana možete ih nositi ton u ton, u kombinaciji s dugim blazerom ili kardiganom, koji će poslužiti kao topla mini haljina. Vrlo efektno pritom će djelovati čizme kroko uzorka.

Za svježijih zimskih dana, temperaturu će podići crvenkastosmeđe nijanse čizama prepoznatljive 80-ies forme. U kombinaciji s bijelim ili beige ogrtačima takav će model čizama djelovati vrlo elegantno.

Bijele hlače zimi, posebno pri vlažnim uvjetima, nisu baš najpraktičniji odjevni predmet, ali uvučene u tamne čizme 80-ies forme učinit ćete ih nosivijima i tih dana te ih sačuvati od prljavštine s ulice.

monokromatski look voli malo kontrasta s modnim dodacima. Sivom outfitu ležerne forme lijepo će pristajati bijele čizme 80-ies stila.

Neke vas kiša ne spriječi u nošenju omiljenih čizama 80-ies forme! Crnim kroko čizmama odlično će pristajati kontrast crvene i crne, a pun pogodak bit će čizme izrađene iz umjetnog materijala, otporne na kapi. Ovaj tip čizama izbjegavajte jedino u slučaju snijega.

Posted by on Feb 4 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010