whattafashion.com

Accessoire kao inspiracija za ljetni outfit

Modni accessoire je ponekad toliko zanimljiv i inspirativan, da lako povuče u nabavku novog odjevnog predmeta i iskušavanje nešto smjelijih stylinga. Sviđaju li vam se npr. visor šilterice, kakve je lansirao Dior u svojoj Mirror kolekciji i torbe kružne forme, pastelnoplavog tona, kakve nudi Topshop, a nemate ideju uz što i kako ih nositi, možete isprobati kombinaciju sa sportskim i casual komadima odjeće raznih nijansi bijele boje.

View this post on Instagram

Ready! Jadior in Black

A post shared by European Luxury Branded (@buyluxe) on

Klasični odjevni predmeti sportskih linija i svijetlih boja, poput pamučnog bijelog hoodieja s printom i 7/8 jeansa, pamučno – lanenog blazera našivenih džepova i uskog revera, trebaju svega nekoliko pikantnih dodataka da privuku svu pažnju na sebe. Visor Dio Club I i Carolina by Topshop bit će neizostavno eyecatcher ove kombinacije.
Uz look će pristajati bijele sneakersice trail forme i nešto nakita u bijeloj boji – luskuzni sat sa bijelim remenom i hoops sa perlama.

foto lyst.com

Posted by on Jun 5 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010