whattafashion.com

Basic za stylish dnevni look: Blazer iz baršuna

Na modnom termometru, klasični blazer iz finog baršuna, nije rezerviran samo za večernje izlaske i svečane prigode, već se nosi i kao dio dnevnog stylinga.

 

Njegov stylish faktor raste ispravnim izborom ostale garderobe. Odlično i vrlo stylish djeluje kombinacija blazera iz baršuna bordo boje i beige bluze, hlača užih nogavica i cut out pump gležnjača s visokom petom.Od modnih detalja, ovoj kombinaciji lijepo pristaje šarmantna marama s točkicama, mala torbica s poklopcem i dugim remenom.

 

Još više stylish djeluje kombinacija dolčevite i svilenog tank topa, destroyed jeansa, uz baršunasti blazer sivog tona. Outfit dopunjuju vrećasta torba cvjetnog uzorka i sock boots.

 

 

Blazer iz baršuna može se iskoristiti i za sporty styling. Birajte onaj s metalnom dugmadi i kombinirajte ga s košuljom prugastog uzorka, puloverom svjetlijeg tona i suknjom zvonaste forme, geometrijskog uzorka ili kombinacije dvaju geometrijskih uzoraka. Outfit zaokružite sneakersicama s detaljem u boji i četvrtastom torbom grafičkog printa.

 

 

Posted by on Jan 24 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010