whattafashion.com

Bobby Pin ili Hairpin-Earring Combo? Svejedno, sve kopče za kosu su IN!

U doba nesnosnih vrućina, olakšanje za kosu i tjeme nalazi se u prigodnim ljetnim frizurama, za čiji styling izvrsno služe razne vrste kopči, rajfova i metalnih ukosnica.
Bobby kopče – metalne ukosnice prvotno su se upotrebljavale kao pojačanje frizuri i bile su skrivene ispod kose. Razlog je što daju pomalo sirov, “undone” dojam, a ove sezone ipak su izložene pogledima i koriste se kao modni doetalj edgy outfitu.

Okomito postavljene, crne bobby pins na izbijeljenu kosu, u stylingu Cedrica Charliera, ostavljaju grungy efekt i pridržavaju pramenove da ne padnu na lice.

Nonie look je damsko – umjetnički, a ostvaren je uz pomoć bobby pins zlatnog tona, koje preklapanjem tvore zanimljiv geometrijski uzorak.

 

Ove sezone primijećene su i druge vrste kopči, koje spajaju dva proizvoda u jedan i zamagljuju liniju između dodataka za kosu i nakita. Djeluju vrlo glamurozno, naročito one kod Zimmermanna, koje se sastoje od kopče za kosu oblikovane poput zlatne ptice i pričvršćene lancem za piercing. sličnog dizajna.

Sličan modni dodatak ima i Versace, floralnog motiva.

U jesen se trend dekorativnih ukrasa za kosu nastavlja, a glavna tema bit će ukosnice i rajfovi ukrašeni perlama.

foto pinterest, glowsly.com

Posted by on Jul 1 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010