whattafashion.com

Brzi modni spoj s visokim stylish efektom

Kad ste u nedoumici, što odijenuti u velikoj žurbi, pomaže modni spoj koji izgleda atraktivno i nosi visoki stylish efekt. Tzv. volumen bluza i high waist jeans čine sjajnu modnu formulu, nsoivu u raznim prigodama. Perfektan partner za aktualne bluze kariranog uzorka, s puno volumena u području rukava i ramena je jeans visokog struka, koji dodatno naglašava uski, blistavi remen. Visoki kroj jeansa prikriva eventualne nedostatke figure i ukroćuje napuhanu formu bluze, a njegova ležernost ženstvenoj bluzi daje cool faktor. Nemate li takvu bluzu, umjesto nje možete upotrijebiti haljinu sličnog kroja, kao što je to učinila stilistica Thora Valdimars.

Osim uz jeans povišenog struka s used efektom, volumen bluze i puloveri, s puf rukavima, odlično se slažu s hlačama iz mješavina vlakana ili vunenih tkanina. Ove jeseni nose se ton u ton.

Kad je riječ o bluzama s puno volumena na prednjici i rukavima, može i obrnuto: umjesto jeans hlača used efekta i karirane volumen bluze, isprobajte spoj jeans volumen bluze i kariranih hlača povišenog struka.

Posted by on Sep 27 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010