whattafashion.com

Čipka u dnevnom stylingu

Svila i čipka, pliš i čipka, u crnoj boji, odavno nisu rezervirani samo za večernje stylinge. U dnevnim kombinacijama ovi izuzetno ženstveni spojevi, ravnopravno sudjeluju u  modnom izričaju, dajući mu željeni girly vibe. Često su viđeni u streetstyleu, na modnim fotografijama, u raznim editorijalima, ali u svakodnevnom životu pripazite na njihovu namjenu.

Želite li više casual i cool look, pomiješajte ove materijale sa kariranim uzorkom, poput Prince de Gales i edgy nakitom, a elegantan dojam ostavit ćete s cvjetnom haljinom, ispod koje proviruje malo čipke.

Povrh bodyja iz elastične čipke, tokom jesenskih i zimskih dana, možete nositi ljetne topiće s tankim bretelicama i slip haljine s dodacima druge vrste čipke. Slojevitost možete primijeniti i na nekim drugim formama ljetnih haljina, ali pripazite u kojim prigodama nosite ove kombinacije.
Spoj prozirnih čipkanih bodyja i baršunastih materijala, svile i fine čipke, nije za svaki posao i ured, niti predavanja jer može poslati krivu informaciju.
Prigodan je za kreativna i umjetnička zanimanja, izlaske i druženja  s prijateljima.

crushed velvet & lace 💚http://liketk.it/2sCgA #liketkit

A post shared by fashion • beauty • lifestyle (@snjezi) on

Posted by on Oct 9 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010