whattafashion.com

Čokoladna, downtown brown, karamel…Koja je vaša nijansa smeđe?

Ako ste do sada izbjegavali smeđe nijanse, ove jeseni ćete ih teško zaobići. U kasno ljeto i početkom jeseni nastavlja se trend smeđe boje.

Raspon popularnih nijansi je velik, od čokoladne do karamel, koje najviše dolaze do izražaja na sjajnim površinama kožnih i satenskih odjevnih predmeta.

Jedna od najpopularnijih nijansi, tzv. downtown brown, osvojila je srca mnogih dizajnera i ušuljala se u njihove kolekcije. Opisuju je kao “a metropolitan brown with a bit of swagger.”
Udobnost i preciznost definiraju duh Loro Piana kolekcije, obojene u popularnu smeđu nijansu koja podcrtava otmjenost i djeluje toplo umirujuće.

Bogata, tamna smeđa nijansa, inspirirala je i 16Arlington te u kolekciji dolazi u formi odijela i hlača, pomiješana s tomato nijansom. Roksanda nudi neočekivani spoj smeđe i pink, kao dašak topline i dopamina koji najviše treba za jesenskih hladnih i tmurnih dana.

Foto pinterest

Posted by on Aug 18 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010