whattafashion.com

Country Chic na ulicama

Isplativ, nosiv, omiljen – to je Country Chic ove sezone. Prisutan je u kolekcijama zvučnih imena Etro, Acne Studios, Isabel Marant, St. Roche, ali i kod high street brandova, koji su ponudili vrlo slične komade, inspirirane čak deset puta skupljima. Stradivariusova pletena jakna ethno uzorka tako podsjeća na Etro ogrtač, a među economy komadima accessoirea, može se naći dosta onih, koji formom, bojom i sličnim detaljima, podsjećaju na komade dizajnerskih potpisa.
Uz country komade odjeće, ukrašene detaljima poput volana, štikeraja, resica i indijanskih motiva, odlično pristaju boho torbe s poklopcem, zemljanih tonova, remenje s raznim vrstama nitni, masivnim kopčama i metalnim završecima. Tu su i neizostavne kaubojke – western booties smeđeg tona, s vezenim i metalnim detaljima te chokeri iz širih kožnih vrpci s dodacima tirkiznih kamenčića.

MiX & MaTch 🔛 @etro

A post shared by Elisa Taviti (@elisataviti) on

Volite li elegantniji look, Western boots će odlično zamijeniti  uže čizme do koljena, tanjih potpetica i užih sara, a dokaz tome je odličan outfit blogerice Elise Taviti, koja je isti model čizama potpisa Gianvito Rossi, spojila s Etro ogrtačem i mini suknjom ethno uzorka.
Sve country modne kombinacije odlično upotpunjuju sunčane naočale kružnih okvira i žućkastosmeđih stakala. Na ulicama svjetskih metropola prirodni tonovi, ethno uzorci, vuneni materijali i imitacije ovčjeg krzna, djeluju vrlo ekološki i atraktivno te su moderan basic koji se odlično kombinira sa jeansom, tamnim hlačama i elegantnim čizmama.

 

 

Posted by on Mar 3 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010