whattafashion.com

“Couture coats” su idealni ogrtači za prijelazno razdoblje

View this post on Instagram

#driesvannotenfw19 #gianfrancavirgulti

A post shared by Gianfranca Virgulti (@gianfrancavirgulti_) on

Zima kalendarski još uvijek traje, no sudeći po dnevnim temperaturama, približavamo se proljeću. Ovo je idealno razdoblje za laganije kapute i ogrtače s uzorcima, među kojima najviše pažnje privlače cvjetni. Malo je onih, kojima se na promjenjivim zimskim temperaturama da promišljati atraktivan styling.

Najčešće odabiremo odjeću koja ugodno grije i ne marimo previše za njen vanjski dojam. Tek ispod nje nosimo zanimljivu odjeću s uzorcima. Svjesni toga, u Dries Van Notenu su osmislili kapute floralnog uzorka, tzv. couture coats, koji podsjećaju na ugodu doma i toplih prostorija, a ponegdje i na luksuznu posteljinu. Razigrani kolorit na tamnoj podlozi toliko je impresivan eye catcher da ne može proći neprimijećeno na ulici. Biste li ga nosili?

Ekstravagancija, luksuz, ombre look s dodatkom lurexa u modelu couture ogrtača by Pamella Roland.

Ogrtači i kaputi Moncler Genius & Simone Rocha, Maie, Sea, Salvatore Ferragamo, donose ekstravaganciju i akciju u najjednostavnije stylinge, zahvaljujuć upadljivim printevima i formama.

Couture coats, koji djeluju poput posteljine u pokretu, udobni su, nevjerojatno dopadljivi, upadljivi bojama i formom. Kombinacija s hoodijem je stilski pogodak.

Kako se približavamo proljeću, ogrtači postaju sve laganiji, i kraći, ali uzorci i tema couture coata ostaju i dalje IN.

Posted by on Mar 5 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010