whattafashion.com

Cruise colors

Chic paleta cruise kolekcija 2015 donosi svježinu i čistoću. Od prozračne nude i pastelnih nijansi preko “prerađene” mornarski plave do blistavih rainbow nijansi proteže se ultimativni color vodič za sezonsko međurazdoblje resort predznaka.

Komadi koji će transformirati svaku garderobu kombiniraju meke linije sa snažnim formama, umjetnički zaigrane nude komade sa inventivnim krojevima, u koje dodatnu živost unosi metalic efekt. Modne igre skriveno/otkriveno i dalje su aktualne a umjesto razigranih livada cvjetni uzorci na nude i pastelnim podlogama su diskretni, delikatni, gotovo neprimjetni. Volani su posloženi u redove, asimetričnih krajeva, a zabilježeni su i neočekivani susreti boja – nježne pink, lila i jarko žute, nalik poetičnom dodiru kistom.

Novi style kompas pokazuje i Puccijeve modne koordinate – marine pruge vole se s oceanskim prizorima a u Preenovoj kolekciji tamna podloga nudi razigrane točkice u bijeloj i crvenoj te asimetrične krojeve. Marc Jacobs umjesto klasične šahovnice nudi  obojenu morskim kontrastom, na najudobnijoj ljetnoj obući  – Espadrilama dok ju Giuseppe Zanotti nudi povišenu za desetak centimetara, ukrašenu školjkama zlaćanog tona.

Nasuprot decentnim cvjetnim uzorcima na nude i pastelnoj podlozi, krupni su i obojeni intenzivnim nijansama na bijeloj i tamnoj podlozi. Romantične prairie haljine, Woodstock revival modeli s puf rukavima, volanima i cvjetnim broševima, kombiniraju se uz platforme za instant seventies look. Cvjetni motivi pastelne čipke i patchwork s kožom i Rockstud elementima viđeni u Valentino sneakers kolekciji nosivi su uz skinny jeans i klasične T shirts dok Paul Andrew sandale žakard cvjetnog uzorka izvrsno pristaju uz klasične tamne cocktail haljine s pomakom u asimetriju.

Nastavlja se military trend, koji u gradskoj izvedbi dobiva naziv “utility” a bogat je smart detaljima poput skrivenih otvora za ruke i skulpturalnih platformi koje kriju dodatnih nekoliko centimetara pete. Fini detalji poput reljefne kože i tretiranog lana njegov su nezaobilazni dio.

Za mlađu populaciju Resort 2015 nudi Technicolor snove. Električne neonske nijanse kao i dugin spektar dolaze u jednostavnim formama odjeće, od kojih se najviše vole zvonoliki T shirt i suknje A linije.

Posted by on Jan 10 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010