whattafashion.com

Duge noge vole knee- high boots!

Knee high boots su, baš kako im sam naziv kaže, čizme visine do koljena, pola koljena, a ponekad i nešto malo iznad koljena. Po svojoj formi na prvi pogled su vrlo slične čizmama 80-ies stila. Njihova je posebnost, osim produžene duljine i širi obod u području koljena te bademasta forma vrha, koja ponekad prelazi  u jaki špic.

Zbog izdužene forme, ove čizme optički izdužuju noge, čine ih vitkijima, a vrlo lijepo se slažu sa suknjama duljine malo ispod koljena i midi duljine. Za razliku od 80-ies forme, koja je od njih kraća čak deset – petnaest centimetara,, ne zapinju za rubove suknji i ne presijecaju figuru u području nogu pa se ona čini puno vitkija.
Čizme s proširenim obodom, koje završavaju u području koljena, izvrsno pristaju dugim nogama. Žene kratkih nogu trebale bi ih ipak izbjegavati jer širi obod dodatno ih optički skraćuje i deblja.

Posted by on Feb 4 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010