whattafashion.com

Elegantno i sexy donje rublje, kao profinjeni začin ljetnom outfitu

Ljeto traži prozračno, meko, lagano donje rublje, ali opet vrlo zanimljivo, kako bi bilo savršeni začin stylinga. Za modne sladokusce, koji vole profinjeni spoj erotičnosti i finih tkanina na koži i pod prstima, postoje setovi za pamćenje i uživanje.
Neke od njih potpisuje Le Petit Trou, lingerie brand iz Poljske, a poznat u čitavom svijetu. Osnovan je 2013 i osmišljen za žene koje se žele osjećati vrlo ženstveno, moderno, profinjeno i udobno u svojoj koži, svaki dan. Ime branda dolazi od vrste kroja karakterističnog za donje rublje, a svi proizvodi izrađeni su da stimuliraju sva osjetila.
Sexy i kreirani s pomisli na zadovoljstvo, ali na profinjeni način.

Ovi divni komadi  stvoreni su za uživanje svim osjetilima, a dobro izgledaju i raspareni kao set sastavljen od različitih boja i uzoraka.

Šteta je skrivati ovaj lingerie od znatiželjnih pogleda, no ipak se malo mora, kako bi se zadržala doza enigmatičnosti. Igra skrivanja i malo otkrivanja ispod bijelog blazera ili meke bijele vestice vezane u čvor, zagolicat će maštu i neće djelovati vulgarno.
Biste li nosili ovu kombinaciju i stil donjeg rublja?

Posted by on Jul 3 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010