whattafashion.com

Er tanzt zu sehr nach mamas Pfeife…

I kad su već odrasli muškarci, mnoge  mame vole poklanjati svojim sinovima jako dosadne komade odjeće, nezanimljive pulovere, nemaštovite košulje i kravate, preobično remenje. Spoje li to sve zajedno u outfit, takvi sinovi imaju jako malo šanse da će privući ženske poglede. Ako i budu, dobiti će podsmijeh kao nagradu za svoj styling.

Ali što se desi kad se uzorni, poslušni sin pretvori u modnog odmetnika i ignorira mamine modne savjete?!
Tad nastaju najuzbudljivije modne kombinacije.

O, ti sine buntovniče! Što uradi s Costume National klasičnom bijelom košuljom?! Dakako, nije mu savjetovala zelene hlače, bež čizme i Balmainovu maramu oko vrata. Mi ovom stylingu dajemo big like!

Smračilo joj se  kad je kombinirao sivu klasičnu poslovnu košulju s Current Elliott jeansom, koji je dodatno unakazio i dodao XXL plavi šal. Naravno, mi dajemo big like!

Kad mu je poklonila ovu roza košulju i smeđi pulover iz Polo Ralph Lauren kolekcije nije ni sanjala da će ih nositi s plavim tenisicama i prevelikom torbom.

Sky Classic Shirt Costume National, nije zamislila da će nositi uz Red Wing cipele.

Kako se usudio ovaj divni pulover boje lavande spojiti s ovim hlačama?!? Dodati crne cipele i nositi ih razvezane?!?
Mi dajemo mega like!

Jedva mu je nabavila Mastai Ferretti košulju i Etro hlače od fine vune. Evo što je učinio! Spojio ih s tenisicama i maxy smeđim šalom koji mu nemarno visi preko pulovera. Po nama, zaslužio je peticu.

Text by N. S. G.

Posted by on Jan 14 . Filed under Stil, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010