whattafashion.com

Hippie ljetne haljine kao divan basic za jesenski styling!

Hippie ljetne haljine odličan su basic za kreiranje jesenskih boho stylinga. Sienna Miller voli Dior look iz jesenske kolekcije, a Veronika Heilhuber haljinu erdem potpisa iz ovogodišnje proljetne kolekcije, koju kombinira s tamnim čarapama i robusnijim cipelama na vezanje.

Blogerica Charlotte Groeneveld viđena je u svilenoj Valentino haljini iz ovogodišnje proljetne kolekcije, koju je iskombinirala s čizmama pastelnog tona i torbicom plave boje.

Ako ste i vi ljubiteljica boho krojeva, inspirirajte se stylinzima ovih dama i imajte na umu da hippie haljine ne djeluju nostalgično, već superzabavno i vedro, naročito kad se kombiniraju uz bijele gležnjače i Martensice.  Takav look poručuje da niste stidljivi, kako vaša haljina poručuje!

Up close and in full-colour 🌸⚡️ @maisonvalentino #CharlotteGroeneveld #Thefashionguitar Ph by @leilaemine @bof #Tiedtogether

A post shared by Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) on

 

foto pinterest

Posted by on Oct 6 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010