whattafashion.com

Intenzivne boje i sjajni kožni komadi za tmurnu jesen

Prava ili umjetna koža, širokog spektra boja i nijansi, u svim varijantama i za svaki budžet, ove sezone je među najvećim trendovima.

Najistaknutiji trendovski komadi inspirirani su formom statement cocktail haljina, oversized košulja muške forme, intenzivnim koloritom i razdobljem sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Među njima se posebno ističu oni potpisa Bottega Veneta, intenzivne crvene nijanse i oversized forme.

Culotte hlače nećemo zaobići ni ove sezone, a pojačana je intenzivnim crvenkastim i Barbie nijansama ružičaste u kolekcijama Joseph i Riani.

Među komadima koji će zasigurno privući pažnju mlađe ženske publike su kratke hlačice Chace potpisa Jonathan Simkhai, straight fit hlače Monki i Layan mini haljina s cut outom, Nanushka.

Za sve dame koje svoju kožnu odjeću žele nositi godinama i odolijevaju trendovskim bojama, izvrstan izbor je svevremenska bordo nijansa. Cos je u istoj kreirao haljine u formi košulje s pojasom, a Mango biker jaknu.

Foto pinterest

Posted by on Nov 23 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010