whattafashion.com

Iskorak u pencil kroju

Ove sezone, bilježimo veliki povratak pencil suknje midi duljine – popularnog odjevnog komada s kraja osamdesetih i početka devedesetih, koji u modernoj varijanti dolazi s dodacima volana, šljokica i uzdužnog kopčanja.
Gotovo nema modne kuće koja na tržište nije izbacila svoju viziju ovog odjevnog komada, koji se u neutralnim tonovima smatra basicom poslovne garderobe.

Midi pencil suknje iz pletiva, jednobojnih i printanih tkanina, s efektima šljokica, glatkih površina ili s presvučenom i običnom dugmadi, drukerima, volanima, prorezima, sve traže isti modni detalj – obuću povišenih potpetica, bilo pumps ili sexy thong sandale. Uz njih odlično pristaju i uske čizme i gležnjače, a ako ste nižeg rasta, birajte one s uzdužnim kopčanjem i sitnijim uzorcima.
Možete ih nositi i u sporty kombinaciji s jednobojnim sneakersicama, no vodite računa o tome da je midi duljina prilično nezgodna jer optički skraćuje figuru u kombinaciji s ravnom obućom.

S obzirom da novi modeli počinju točno u području struka, a ponekad i iznad njega, odlično im pristaju kratki puloveri  crop forme – ova kombinacija dodatno vizualno izdužuje noge.

 

Posted by on Nov 10 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010