whattafashion.com

Iskoristite omiljene mini jeans suknje za kreiranje jesenskih stylinga!

Mini suknja iz denima je basic, koji istovremeno djeluje sexy i girly, a uz to se odlično kombinira sa ozbiljnijim komadima odjeće, klasičnog stila. Sa toplim  oversized puloverima iz finog pletiva, čini ležerni duo, a sa kraćom jaknom trench forme, kariranog uzorka, djeluje vrlo ležerno i ženstveno. French chic, u ovom slučaju, zaokružit će tamnija beretka s ukrasima i cipele college stila, zanimljive potpetice.

Streetstylerice su poznate po modnim eksperimentima pa mini jeans suknje  kombiniraju i uz košulje muške forme, haljine – košulje, noseći ih preko tih odjevnih predmeta, da budu vidljive.

Vrlo zanimljivo, zabavno i stylish djeluje mini suknja nošena preko XL karirane, muške flanel košulje, čiji jedan kraj je prebačen ležerno preko nje. Ova kombinacija trenutno je jedan od hitova, a zaokružuje ju mini torbica oko struka i sock boots.

 

foto the fashionfraction.com, express.com,  pinterest

Posted by on Oct 28 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010