whattafashion.com

Ispletena inspiracija

Zima je odavno prošla, ali ne i interes za meke pletene haljine. Štoviše, s prvim danima proljeća, u danima izolacije i home office stylinga, za njih je postojao pojačani interes. Pletene haljine popularne su i nakon karantenskih mjera te vrlo prilagodljive promjenjivim proljetnim temperaturama. Tako ih možete nositi svakodnevno i samostalno, ali i u layering varijanti. Jednako dobro izgledat će uz gležnjače, pumps, mules, mokasine i balerinke pa se slobodno prepustite mašti i uživajte u raznim mogućnostima kombiniranja.

https://www.instagram.com/p/B9DMJErj7d6

U oversized modele pletenih haljina, možete se ušuškati i utopliti jer su poput meke dekice, a u slučaju da vam ipak bude pretoplo tokom dana, možete im lako podvrnuti rukave i dati više edgy izričaja.

Topli proljetni dani traže više gole kože, a tada su najprikladnije pletene haljine bez rukava, maxi duljine s izazovnim prorezom na nozi.

Nekoliko modela pletenih haljina kao inspiracija za home office styling i razne dnevne prigode u gradu.

 

Posted by on May 13 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010