whattafashion.com

It’s black, it’s white

@maisonvalentino EVERYTHING

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on

Crno/bijele kombinacije preplavile su jesenske streetstylinge i sive gradske ulice. Ova sigurna kombinacija djeluje cool i smjelo u spoju Jacquemus vunene haljine i suknje iz metalnih resica bz Michael Kors, vrlo je chic u spoju bijelog kožnog kaputa s lakiranim paspulima by Christopher Kane, crnom dolčevitom  i leggings s patent zatvaračima by Drykorn, a zaigrana i casual u spoju prugaste bluze Marques Almeida i mini haljine s asimetričnim tregerima by Courreges.

Klasičniji uzorak, poput kariranog, vichy, pepita, nosi se uz lakirane bolero jakne, a prozirne crne haljine iz tila, s bijelim detaljima, kombiniraju se ove jeseni uz korzet i hlačice crne boje, soknice i mokasine.

Crno – bijelo nije više monotoni spoj, zahvaljujuć bezbrojnim modnim igrama, koje spajaju uzorke, razne materijale, igraju se slojevima i formama.

Na ulice izlaze i čarape posute Swarovski perlama, crno/bijele gležnjače, crne cipele s dodatkom bijelih perli, crno/bijele kombinacije kožnih gornjih i donjih odjevnih predmeta, točkasti uzorci i geometrijske forme dvobojnih haljina.
Klasični, suzdržani spoj crne i bijele i dalje osvježavaju cipele u boji, koje u čitav styling unose vedrinu, otvorenost i pojačavaju chic dojam.

Posted by on Oct 3 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010