whattafashion.com

Jesensko – zimski trendovi, koji se nastavljaju u proljeće i ljeto 2. dio

Sezonu jesen/zima 2018/19 obilježili su, pored drugih trendova, metalizirani odjevni predmeti. Tako su na pistama i ulicama svjetskih metropola, viđeni razni odjevni predmeti iz materijala koji podsjeća na aluminijsku foliju.

Mylar koža i slični materijali s prelijevajućim “holografskim” efektima na površini materijala,  dali su potpuno novu dimenziju zimskoj odjeći.
Od Calvina Kleina do Rafa Simonsa, efekt folije protezao se kolekcijama kao specifični začin i najava nastavka  trenda metalic srebrne u idućim sezonama.

Nakon već dvije sezone, futuristički trend se nastavlja i ove godine, u njenom toplijem razdoblju.

Srebrna se ističe u mnoštvu kreacija za proljeće-ljeto 2019-e i to je ujedno jedina metalic boja među ovogodišnjim trend bojama, koja zauzima zasluženo visoku poziciju.

 

Ova je boja istodobno raskošna, žestoka, futuristička i povijesna. Givenchy za ovu sezonu predlaže fierce silver – haljine koje podsjećaju na lanac, a kolekcija Rodarte inspirirana je viktorijanskim šarmom.

 

Čisti futurizam nudi Balmain, svojim strukiranim srebrnim jaknama i metalic korzetima, a chic i moderne haljine srebrne boje dolaze iz ateliera Isabel Marant.

 

Posted by on Jun 3 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010