whattafashion.com

Jeste li već otkrili ova modna imena?

Na modnoj sceni uvijek je veselo, živo, a zahvaljujuć pojavi novih brandova na tržištu i jako inspirativno. Novi krojevi, novi materijali, inovativni odgovori na razne modne teme te izvrsna izrada, osiguravaju brandovima atraktivnost i popularnost.
Neočekivana dizajnerska rješenja na materijalima na kojima ih ne očekujete, ogroman faktor iznenađenja, krije se u kreacijama Naya Rea branda, koji dolazi iz Sibira. Kreacije ulaze u mid price rang, koji spaja posebniji dizajn i ležernu kupovinu, bez puno štednje.

Kad odjeća dobije formu skulpture, postaje svevremenski komad koji prkosi trendovima. Dizajnerica i osnivačica branda Naya Rea, jako je dobra u stvaranju takve vrste odjeće (zadnji baloner desno). Neiscrpno vrelo njene inspiracije je rodni Sibir, a kao rezultat istraživanja vlastite kulture i krajolika su nekonvencionalni krojevi koji podsjećaju na kazališne kostime, no ipak u sebi nose duh modernog doba.

Pogled izbliza na popularni model balonera Naya Rea

Kad modu doživite kao igru, kreacija cvjeta i nastaju čudesna, zabavna modna rješenja.
Naya Rea haljina iz kolekcije SS 2109.

Još jedan noviji brand o kojemu se priča u modnim krugovima je 16Arlington. Dizajnerski duo osmišljava modele pod motom “Drama vs Minimalism”.

Kad se susretnu ljubav prema skandinavskom i talijanskom dizajnu, minimalizam i maksimalizam u zajedničkom modnom rješenju, nastaju upečatljivi odjevni komadi potpisa 16Arlington. “We just like to have fun!” , rekao je za Barneys Marco Capaldo,  koji ovu odjeću osmišljava i izrađuje zajedno sa svojom kolegicom i suosnivačicom, Federicom Cavenati. Kolekcije su namijenjene ženama raznih dobnih skupina, koje se baš poput ovih dizajnera vole igrati modom i dobro zabavljati.

Posted by on Jul 18 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010