whattafashion.com

Jeste li za “knife shoes”?

Nasuprot square toe trendu je knife shoes trend. Zvuči prijeteće, no naziv dolazi od jakog špic vrha i vrlo uske forme, oštrih rubova, koja podsjeća na oblik noža. Na prvi pogled djeluju neudobno i teško sparivo s garderobom, ali knife shoes posjeduju puno talenata.Svestrane su pa ih možete kombinirati uz različite stilove odjeće, a najzanimljivije su one s krupnim logom, koje ne mogu proći nezapaženo.

U nastavku donosimo nekoliko primjera streetstylinga, kao inspiraciju za vlastiti look.

Knife shoes odlično funkcioniraju u poslovnom stylingu, uz coulottes, hlače širokih nogavica, blazere i shoppere:

Knife shoes prisutne su i u casual retro jeans stylingu, a vrlo zanimljivo djeluju one intenzivnih boja, koje stylingu daju vedrinu i naglasak:

Knife shoes i pernati detalji na nogavicama, za dodatnu atraktivnost:

Logo knife shoes by Balenciaga, vole sporty style. Odlično se slažu s print jaknama i leggings, iz umjetnih vlakana:

Tamne logo knife shoes, dobro se slažu sa svom  odjećom sportske forme, izrađene iz umjetnih materijala pa tako i s lakiranim povšinama. Zbog vrlo tankih, elegantnih potpetica, takvom stylingu pristaje i elegantan detalj, poput šešira. Spoj stilova, colorblocking i mix materijala,  zabavan je i edgy, stvoren za umjetničke duše i istinske ljubiteljice mode i modnih eksperimenata.

Tamne logo knife shoes, odlično pristaju uz mantile i kapute sporty forme, s prošivima na površini. Kao završni touch jednostavnog stylinga su modni dodaci – šešir u boji i torbica oko struka, koji vode na modno putovanje u devedesete.

Posted by on Nov 24 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010