whattafashion.com

Kad jeans dobro stoji…

Svaka figura traži svoju formu jeansa, a to znači da ne biste trebali posezati za trendovima, već birati onaj koji vam najbolje odgovara.

Za jeans je važno da prikriva eventualne nedostatke i ističe sve ono što želite da bude uočljivo. Zbog dama koje se sigurnije i ugodnije osjećaju u jeansu povišenog struka, nikad iz mode nije izašao tzv. mom jeans, a ove sezone još je atraktivniji, zahvaljujuć novim obradama i detaljima pa ćete često naići na onaj svjetlijih tonova i podvrnutih nogavica.

Visoki struk mom jeansa odlično prikriva trbuščić i vizualno izdužuje noge, a odlično se slaže s topićima, puloverima, oversized blazerima, bomber i jeans jaknama.
Jeansu povišenog struka, širih nogavica najbolje odgovaraju pumps, slingbacks i mules bademastog i špic vrha te nekoliko centimetara potpetice.

Kada ste u prilici, obratite pažnju na modele Corsy by Isabel Marant, Guess The it Girl Skinny, Tom Tailor, Riani, Clockhouse (C&A).

foto pinterest, instagram

Posted by on May 9 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010