whattafashion.com

Kaputi u bojama bombona, osvajaju i ravnodušne prema bojama i trendovima!

Tamnijoj garderobi i jeansu daju odličan kontrast i ističu ga – kaputi u bojama bombona i intenzivnih boja, osvajaju i ravnodušne prema bojama i trendovima.

Windsor ove sezone ima kapute u intenzivno žutoj i crvenoj boji, koji će osvježiti i najjednostavniji styling, a divan su kontrast tamnijoj odjeći. Luisa Cerano  u svojoj ovojesenskoj ponudi, ima kapute iz čiste runske vune, u raznim bojama, duplog kopčanja i duljine do koljena. U kolekciji se ističu modeli žute, zelene boje i pastelno tirkizne nijanse. Bottega Veneta predlaže kaput zagasite lila nijanse uz mix uzoraka, a Burberry ružičasti, duplog kopčanja i širokih revera, s kontrastnom dugmadi.

 

Ove sezone i Herno dizajneri nadahnuti su intenzivnim bojama bombona. U nijansi senf žute je vuneni kaput, uz kojega predlažu kontrast sa crnom bojom, a ljubiteljice intenzivne ciklama nijanse, oduševit će kaputi potpisa Christian Berg, uskih revera, duljine do koljena, jednorednog kopčanja. Kapute u nijansi zrele trešnje potpisuje  Marc O”Polo.

 

Posted by on Nov 2 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010