whattafashion.com

Kaya design slavi eleganciju i žensku ljepotu

Kolekcija „Stripes“ namijenjena je samouvjerenim i modno osviještenim ženama, koje žele izgledati elegantno, profinjeno i trendovski. Boje koje prevladavaju su crna i bijela koje služe kao podloge, a upotpunjuju se s narančastom i ljubičastom bojom te pepito uzorkom

Kristina Nikolić u kratko je vrijeme od diplome i titule Modelist visoke mode talijanske škole mode i dizajna „Callegari“ osvojila pažnju javnosti svojim dizajnerskim kreacijama koje stvara pod okriljem brenda KaYa design. Na modnoj manifestaciji CITY 45 20 KaYa je predstavila prvu kolekciju Summer of colours, a na nedavno održanom Guver Extravagant Gala modnom događanju u Rijeci predstavila je novu kolekciju nazvanu „Stripes“. Kolekcija obuhvaća haljine koje prate liniju tijela, haljine s faldama, odijela, culottes hlače, kratke jaknice te kapute ravnog kroja u kombinaciji s eko krznom. „Kroz sve odjevne predmete provlače se crte koje oslikavaju moj pravac u dizajnu. Od materijala koristila sam vunu, jersey i eko krzno. KaYa design sinonim je za profinjenu i elegantnu ženu,“ naglašava Kristina Babić Nikolić.

Haljine i kaputi pročišćenih krojeva, kvalitetnog dizajna nastavljaju liniju sve popularnijeg KaYa design brenda koji slavi ženu i njezinu ljepotu, eleganciju i gracioznost.

Kampanja je snimana na ekskluzivnoj lokaciji novog Lido resorta u Opatiji na Kvarneru, zaštitno lice kolekcije je poznati riječki model Manuela Fabac, make up potpisuje Dajana Čavić, frizuru In Fashion by Patricia Dinter, dok je za prekrasne fotografije zaslužan Arsen Miletić.

Posted by on Nov 4 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010