whattafashion.com

Klasik s wow efektom, s pariških ulica

Crno-bijele kombinacije uvijek su siguran izbor, s kojim je teško pogriješiti, no i u ovom modnom izričaju, bitno je držati se nekih modnih pravila, kako bi cijeli look djelovao stylish i usklađeno.
Dobre proporcije temelj su svega. Nosite li bijeli gornji odjevni predmet, fokus je na gornjem dijelu tijela. Kad je gornji odjevni predmet voluminozniji, donji bi trebao biti uži i crne boje.
Kod klasičnih kombinacija bijele i crne, potrebno je unijeti detalje, koji će razigrati čitav styling, a to se postiže pomoću metalnih dodataka. Elegantno i edgy djeluje srebrni ton uz crno-bijele kombinacije, a jedan od zanimljivih dodataka je accessoire s metalnim elementima. Izbjegavajte kombinacije jeftinih odjevnih predmeta, skromnijeg izgleda i radije se odlučite za dva basica izrađena iz  kvalitetnih materijala – izgledaju uvijek kao novi. Ujedno su i basic komadi, na kojima gradite puno drugih stylinga, pa se u njih isplati investirati.
Miješajte vrste materijala, kako bi look bio što zanimljiviji, npr. odlično se slažu bluze iz svile uz lak kožu i boho – velur.
Osim miješanja materijala, poželjno je u styling dodati i neki detalj intenzivnije boje, kako bi osvježio pomalo suzdržanu kombinaciju. Ne želite li dodavati boju, birajte uzorak, koji može biti karirani, vichy, točkasti ili prugasti, a ove sezone odličan basic komad je karirani blazer, u stilu devedesetih.
Izbjegavajte susrete raznih uzoraka u stylingu, to može djelovati zbunjujuće. Bolje se držati jednog upečatljivog komada s uzorkom, na kojemu se gradi ostatak looka.

Mladenački, cool i sexy djeluju kombinacije s over the knee čizmama, koje su ove sezone iz finog baršuna, a od modnih detalja tu su i kožne šilterice buntovničkog stila.

Posted by on Oct 3 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010