whattafashion.com

Korzeti iz denima su novi-stari trend koji nosimo ovog ljeta!

Instantno vraćaju u modne devedesete i odlično pristaju uz razne odjevne predmete – denim topići i korzeti, za kojima su ludile teenagerice pred tri desetljeća, ove sezone ponovno plijene pažnju. Dugo ih nismo viđali na gradskim ulicama, a u međuvremenu,  zahvaljujuć raznim tehnikama obrade jeansa, na tržištu su dostupni vrlo meki komadi s dodatkom lycre i brojnim efektima.  Stonewash, acid i used look efekt, neodoljivog su vintage vibea, koji u dnevnim kombinacijama istovremeno djeluju slatko i stylish, dok su tamniji modeli ovih korzeta, primjereniji ozbiljnijim damama i večernjim izdanjima. Neke su modne kuće i online trgovine, poput Asosa, ponudile i modele iz  denima cvjetnog uzorka, s printom i štikerajem.

Želite li još dodatno začiniti svoj look i pojačati seksipil ovh atraktivnih komada, birajte modele koji se kopčaju sprijeda, zlatnim nitnama ili metalnim gumbima. Jeans topiće možete izraditi i sami, od starog jeansa i dati im osobni pečat, a ne želite li otkrivati područje struka i pupak, svoje topiće učiniti nosivijima u raznim dnevnim prigodama, kombinirajte ih preko košulje ili romantične bluze.

foto mytheresa.com,  Mark and Estel, pacsun.com

Posted by on Jul 2 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010