whattafashion.com

Kraljica dizajna Europe oduševljena “Velikom jabukom”, njenim duhom i energijom!

Ima nešto u newyorškom zraku što spavanje čini besmislenim…”, rekla je slavna Simone Beauvoir. Postoji samo jedan način da se to provjeri, a to je posjeta “Velikoj jabuci” različitih okusa, mirisa i boja.

They say: “No place in the world packs a punch of energy like New York City”.

Vođena tom mišlju, Jelena Bošnjak, dizajnerica s titulom Kraljice dizajna Europe, zaputila se preko Atlantika, ususret desetodnevnom druženju s metropolisom.

Pri pogledu na Jelenine fotografije, snimljene na širokim njujoršim ulicama, u perivojima, avenijama, ne možete se oteti dojmu da je svim bićem uživala u američkom duhu i ambijentu. Grad od svjetla, svjetlosnih efekata, toliko glasan i ubrzan, savršeno odgovara njenom temperamentu.
Svojim izvrsnim stylinzima urbane poslovne žene s Manhattana i atraktivnom pojavom, stopila se s američkom kulturom i umivala u komplimentima.
New York je idealan grad za modne eksperimente, što Jeleni posebno godi, zbog njenog ekstravagantnog modnog izričaja.


U sklopu boravka u ovoj modnoj meki, posjetila je i Harlem te u njemu zabilježila nekoliko modnih snimaka, a pronašla je vremena i za druženje s američkim prijateljima.

Nema sumnje da je s ovog zanimljivog putovanja ponijela more inspiracije i predivnih uspomena koje će uskoro pretočiti u neku od svojih nadolazećih kolekcija.


Posted by on Nov 10 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010