whattafashion.com

Leo outfit za promjenjive proljetne dane

Neke, tipično zimske odjevne predmete, možete nositi do dugo u proljeće, naročito za hladnijih dana i kod promjenjivih vremenskih prilika. Jedan od takvih komada je camel kaput, duljine nešto ispod koljena, koji u kombinaciji sa blijedo sivom dolčevitom i leo print hlačama, čini zanimljivu kompoziciju, nosivu čak i u ured.Svemu možete dodati i crne sock boots te ih još malo iznositi do prvih većih celzijusa.

Neki streetstyle lookovi toliko su dobri da ih se isplati ponoviti. Donosimo nekoliko lookova  Elise Taviti, blogerice koja se često igra leo uzorkom i čini ga nosivim u raznim prigodama. Kako kombinacija leo uzorka na hlačama i torbici ne bi djelovala trashy, Elisa predlaže da ostatak stylinga uvijek bude clean chic – koji se postiže upotrebom decentnih boja i plemenitijih materijala odjevnih predmeta. Uz to pristaje krupniji nakit zlaćanog tona, ovalne forme i sunčane naočale aviator stila.

A r m y M o o d ! Wearing @calcaterrad trousers 👐🏻 #lookoftheday

A post shared by E L I S A T A V I T I (@elisataviti) on

 

 

foto: lookbook.nu, myfantabulousworld.com

Posted by on Apr 18 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010