whattafashion.com

We like… Pastel shades

Modni svijet svakodnevno izbacuje milijune različitih kreacija, koje zahvaljujuć visokim tehnologijama postaju sve bolje, ljepše, kvalitetnije i atraktivnije.
Još prošle sezone, počela je divna priča s pastelnim tonovima u području modne optike, a ove godine se nastavlja, obogaćena još boljim i ljepšim modelima sunčanih naočala.

Postoji neki poseban osjećaj, koji izazivaju ružičasta stakla – svijet s njima postaje još ljepši, zabavniji, razigraniji. Lakše je biti optimističan, s njima se osjećate zaljubljeno, romantično, opijeni ljubavlju, a dobro pristaju raznim bojama i tonovima kože i kose.
Pored njih, nevjerojatnu smirenost i opuštenost daju plavičasta stakla, s kojima sve teškoće djeluju umanjene. Idealna su za pragmatičarke, kojima ružičasta stakla djeluju pomalo neozbiljno, neprogresivno, sanjarski i ne pružaju dojam mira i realnosti.

Fantastične modele pastelnih tonova stakala i okvira nudi Silhouette, u specijalnoj kolekciji koja je nastala u suradnji s Perret Schaad brandom.
S modelima iz Titan Minimal Art Special Edition, nemoguće je proći nezapaženo.

 

 

 

Posted by on Apr 4 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010