whattafashion.com

Ljeto i dugi rukavi? Može!

Ljeto i dugi rukavi? Da, kada su rukavi prostrani, većeg volumena, a odjeća iz prirodnih vlakana, nema straha da će vam biti prevruće u njoj. Štoviše, ugodno će vas hladiti za vrućina, kad zapuše vjetrić i grijati u hladnijim ljetnim večerima.

Puno volumena u gornjem dijelu tijela ( bluzama i majicama širokih rukava) izvrsno pristaje odjeća svijetlih boja, uže forme.
Jedan od ljepših primjera je orange nijansa i bijelo, u style spoju influencerice i dizajnerice Yoyo Cao.
Ove sezone posebno su popularni tzv gigot rukavi, koje je proslavio danski label Rotate Birger Michelsen, brand koji oslikava stil dviju svjetski poznatih influencerica, streetstyle zvijezda – Jeanette Friis Madsen i Thore Valdimars.

View this post on Instagram

#makeitrotate @shiramania wearing Style 1 – Grey Check

A post shared by ROTATE Birger Christensen (@rotatebirgerchristensen) on

Gigot rukavi nosivi su u svim sezonama, čak i ljeti jer rukama daju dovoljno prostora i koži dopuštaju da neometano diše. Viđeni su u raznim dnevnim kreacijama i na privatnim partyjima pored bazena.

Gigot rukavi su rado viđeni na ulicama i sastavni dio ovosezonskog streetstylea. Radi što zanimljivije siluete (pješčanog sata) i bolje ravnoteže, dodaju im se donji odjevni predmeti balon forme, suženi u području struka i gležnjeva i decentan accessoire.

Posted by on Jul 10 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010