whattafashion.com

Ljeto je stvoreno za uživanje!


Naš novosadski prijatelj, maneken i TV voditelj, Aleksandar Jankov, ovih dana radi punom parom na svom autorskom romanu, ali nalazi vremena i za modne sadržaje pa je tako nedavno počeo suradnju i s jednom  novosadskom modnom kućom. Povodom toga, izvijestio nas je o modnim trendovima u Novom Sadu i za naše čitatelje donio nekoliko modnih prijedloga, ovaj put swimwear tematike, koje prenosimo u izvornom govoru:

“Drage moje i dragi moji, letnja sezona nam je tu. Svi smo omađijani letnjim avanturama, koktelčićima na plažama, flertovima i naravno, svima nam je to sada dozvoljeno. Svi smo slobodniji i prepušteni maštanju i sanjarenju, puno slobodniji.

Telo nam je itekako zahvalno što smo ga oslobodili dodatnih stezanja i utezanja. Uleteli smo u kupaće kostima i na nama je da zavedemo prvo naš odraz u ogledalu i da tako zadovoljni,  prošetamo po plaži i budemo modno osvešćeni tokom vrelih letnjih dana.
Kao pravo iznenađenje, u Novom Sadu sam otkrio predivno carstvo gde se dizajniraju i šiju udobni kupaći kostimi, izrađeni od fenomenalnih materijala, fantastičnih krojeva i atraktivnih dezena.

Brend “ Dianna fashion” je nastao pre svega dve godine i na Balkanu je itekako postavio nove standarde. Prezadovoljan sam što sam otkrio ovu kreativnu imperiju i ostao u čudu kada sam spazio i kupaće kostime na kojima je oslikan grad Novi Sad.
Tim ljudi koji stoji iza pomenutog brenda je vrlo inovativan i zaista sam im zahvalan što su i letnjem modiranju dali posebnu čar. Njihove šivaće mašine proizvode i fenomenalan sportski program kao i preudoban donji veš, ali ovoga puta za vas sam odabrao par modela kojima nisam mogao da odolim pa sam ih kupio sebi i svojim dragim prijateljima i prijateljicama

Ne sumnjam da ćete i vi, čim pogledate ove božanstvene dezene, požuriti na njihov sajt i sigurno pored ovih koje sam ja odabrao izabrati još neke modele.  Uživajte jer leto nam je svima stvoreno za uživanje.”

U nastavku pogledajte Aleksandrove prijedloge za ljeto:


Posted by on Jul 10 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010