whattafashion.com

Lookovi koji funkcioniraju 24/7: Elegantne i sportske forme su uspješan spoj!

Ponekad ste toliko u jurnjavi, da se tokom dana ne stignete presvući, čak i večernje prigode? Rješenje za takve situacije su svestrani komadi odjeće i accessoirea, koji jednako dobro funkcioniraju tokom dana i navečer. Jedan od zanimljivijih i praktičnijih lookova je kombinacija blazera, hlača i sneakersica – mix elegantnih i sportskih elemenata, ali u plemenitijoj i luksuznijoj verziji, izrađen od visokokvalitetnih materijala sjajnih površina.

Jednom uz hlače istog tona, drugi put uz tamnoplavi jeans, treći uz bijele hlače na crtu…blazer Pallas Paris je svestran i pored raznih vrsta hlača, nosiv uz raznu vrstu obuće.

Blazer Glasgow, od istog branda, ističe se elegantnim krojem, nježnijom sivom nijansom i bijelim paspulima na reverima te odlično pristaje uz bijele pamučne hlače s crtom i sneakersice. Jednoličnost sivih i bijelih tonova razbijaju printevi na torbi i accessoireu za kosu – monogrami i leo uzorak te atraktivne naočale leptir forme.

Louis Vuitton Vanity PM torbica jedna je od onih koje u trenu čak i najjednostavniji outfit pretvaraju u čisti luksuz. Izvrsno pristaje uz elegantne kombinacije, ali i mix elegantnog i sportskog stila.

Odlične uz sportske komade odjeće, ali i poneki elegantni komad, poput crnog pamučnog ili lanenog odijela, sivog blazera i bijelih hlača na crtu – sneakersice New Balance 860v2

View this post on Instagram

Shoes for everyday 👟 #newbalance860v2 @newbalance

A post shared by Şirin (@creativeecho) on

Kaleos Shaeron sunčane naočale, izvrstan su dodatak sporty-elegant looku.

Posted by on Jun 24 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010