whattafashion.com

Mass, za mjesec zabava i partyja

U čarobnom mjesecu prosincu, ideja je da se sve blješti i svijetli, od odjeće, obuće, nakita i blagdanskih lampica. Ovaj mjesec prepun je zabava i druženja i baš je zato u tom razdoblju dozvoljeno pretjerivati glamurom i raznim sjajnim detaljima.

Djelić blagdanskog ugođaja nalazi se i u ponudi MASS trgovina. Dame mogu birati između najrazličitijih modela salonki i elegantnih gležnjača, s blještećim detaljima ili bez njih, sa sjajnim metalik dodacima ili u klasičnoj crnoj eleganciji.


Posebno glamurozne su visoke pete s tankim potplatima i s dodacima poput sitnih dijamanata i kopči. Za sve one koji žele cijelu noć provesti plešući, Mass nudi veliki izbor elegantnih i sjajnih niskih cipela i gležnjača. Uz to, styling će dodatno zaokružiti i posebna mala torbica, koje također možete pronaći u Massu, baš kao i veliki izbor glamuroznih torbica, s dijamantima i šljokicama.

Elegantna obuća iz Massa omogućit će nam da zasjamo u društvu i da budemo glavna zvijezda svake zabave.

Posted by on Dec 13 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010