whattafashion.com

Maxi haljina za tri stila

Krajem ljeta i početkom jeseni ne odustajemo od haljina, a posebnu pozornost dajemo maxi duljini i puf rukavima. Bilo da su jednobojne, kariranog ili cvjetnog uzorka, maxi haljine su top komadi za svaki budžet jer nude široku paletu primjene i stiliziranja.

Mi vam predlažemo tri načina njihovog nošenja, na koje možda do sad niste pomišljali.

Opušteno će jednobojna maxi haljina djelovati kombinirana uz kožne flip flops s platformom i shopper iz rafije trapez forme. Kako biste izbjegli beach dojam, upotpunite ovu kombinaciju s nešto nakita iz bijelih perli i elegantnim satom, po uzoru na blogericu Feliciu Akerstrom, viđenu u Maxime haljini by Stylein. Njenu tamnoplavu haljinu maxi duljine osvježava ljetni accessoire i daje joj lakoću.

Elegantno, sofisticirano i stylish će djelovati monokromni look s ekstravagantnim bijelim šeširom i crnim loafers cipelama.  Kao basic uzmite crnu haljinu, toj kombinaciji pridružite trapez torbu s kraćom ručkom, atraktivnog crno-bijelog uzorka.

Trendovski western look možete postići kombinacijom s kaubojskim šeširom, kaubojskim čizmama i vrećastom torbom.
Poigrajte se uzorcima, kombinacijom boja i sunčanih tonova za što svježiji efekt!

Posted by on Aug 26 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010