whattafashion.com

Mephisto originals – jedinstvene kao život

 

Francuski brend Mephisto poznat je diljem svijeta po svojoj udobnosti, vrhunskim materijalima i kvaliteti izrade te dizajnu koji prati trendove i uspješno spaja klasično i moderno.

U nadolazećoj sezoni zvijezda Mephisto kolekcije je zasigurno Mephisto Originals – kultna cipela iz 70-ih koja je ponovno lansirali prije dvije godine. Ovaj bezvremeni model zadržao je svoj neodoljivi vintage izgled i svoju glasovitu udobnost, a dizajnerske intervencije u odabiru suvremenih materijala i trendovskih boja dale su mu modernu dimenziju i učinile ga poželjnim za mladu, urbanu generaciju.

 

Kampanja za novu kolekciju rađena je pod motom „Mephisto Originals – jedinstvene kao život“ s naglaskom da su to cipele za individualce, za ljude nekonvencionalnog duha, za one koji imaju sposobnost vidjeti širu sliku svijeta.

 

Kolekcija Mephisto Originals sadrži liniju Lady za žene i Rainbow za muškarce, a izbor boja je odličan i uklapa se u svaki stil odijevanja. Brend Mephisto nudi i ostale popularne linije kao što su Mobils, Sano i Allrounder, a cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.

 

Fotografije: Mephisto

Posted by on Mar 12 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010