whattafashion.com

Mid boots u svaki ormar!

Bez obzira radi li se o bijelim, crnim ili čizmicama s uzorkom, povišene gležnjače, tzv. midboots su jedan od trendova sezone i prikladno rješenje za niže temperature.

Supermoderne su mid boots crno-bijelog kariranog uzorka, špic vrha i mini potpetice, koje u svojoj ponudi ima Dior; povišene gležnjače špic vrha (pointy) boots s manjom i visokom petom, cvjetnog uzorka, s ukrasnim vrpcama na prednjici, kakve nudi Brock Collection by Tabitha Simmons te mid boots s raznim animal uzorcima i western elementima.

Povišene gležnjače leo uzorka i business look? Umjerenom outfitu, neutralnih tonova, dobro će doći malo akcije na stopalima, u formi povišenih gležnjača šire forme, niže elegantne potpetice i zabavnog printa, u stilu Aquazzurinih čizmica ” Very Boogie”.

Styling tip? Mid boots izvrsno pristaju raznim modelima haljina.

Elegantnim haljinama najbolje pristaju elegantni, jednobojni modeli povišenih gležnjača s vrlo tankom petom, a forma kaubojki, s nešto punijom petom odlično se slaže s kraćim haljinama, duljine do koljena. Mid boots kaubojske forme, u dvije boje, možete nositi na malo avangardniji način, uz haljinu do koljena i oversized karirani blazer, a jednobojne preko hlača širih nogavica, sve po uzoru na Lindu Tol.

Koji model mid boots je ove sezone najatraktivniji, najseksipilniji? Možda onaj, Versace potpisa, mrežaste površine, s logom i patent zatvaračem po duljini, a u gornjem dijelu s tunel vezicama? Filigranska perforacija površine podsjeća na najfiniju mrežicu, djelujući istovremeno ležerno i otmjeno, a zahvaljujuć tunelskom vezivanju, čizme su pogodne i za nešto jače potkoljenice i daju se fiksirati na svim duljinama. Zavodljivost je pojačana zatvaračem i logom koji se protežu čitavom prednjicom. Čine se dostojnima grijeha, a na nekim stranicama su već rasprodane!


foto pinterest

Posted by on Dec 17 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010