whattafashion.com

Modni accessoire s vizijom

Nova modna imena u svijetu accessoirea, ne žele samo ostaviti dojam dizajnom, već i održivošću, brigom za okoliš, razvojem zanemarenih sredina, recikliranjem, humanitarnim djelovanjem. Među njima su Jerome Studio, Brie Leon, Demellier London, Mashu, The Moire i mnogi drugi.

Volite li veganske materijale, za vas je Brie Leon, australski label koji nudi satenske i baguette modele kroko efekta u stilu 90-ih.


Jerome studio i njegov kreativni direktor Jerome Berg, poznati su po kristalima optočenoj torbi Medium Cone Crystal, koja je rasprodana, no nastavlja s proizvodnjom modela Narrow, Cone, Flap, koje viđamo u stilskim outfitima modno osviještenih dama.


Četvrtasta torba, ekstravagantne ručke, londonske dizajnerice Ioanne Topouzoglou, inspirirana je art deco interijerima i elementima spomenutog razdoblja. Ovi modno – umjetnički komadi proizvode se u Grčkoj iz umjetne, veganske kože ili otpadnih, recikliranih  materijala.

Fashion Newcomer je i Demellier London, čije torbice osvajaju atraktivnošću, ali čine i dobro – dio od prodaje uplaćuje se u humanitarne svrhe. Vizualno uvjerljivi modeli, vintage efekta, proizvode se u južnoj Španjolskoj.

Foto pinterest

Posted by on Apr 7 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010