whattafashion.com

Nanny boots više nisu dosadne!

Blogerica Sofia Sanchez de Betak u komplet looku by Valentino, dokaz je da visoke cipele na vezanje, Victorian Governess – nanny stila, uopće nisu dosadne i nosive samo uz hlače. Ova trendovska obuća sezone, često podebljeg đona, vrlo uska u području gležnjeva, dolazi u izvedbi iz lakirane kože, ali i color blockinga, poput kombinacija crne i bijele.

Neki modeli čak nalikuju klizaljkama, poput Lara by Sergio Rossi, a  ponekad su ovi kontrasti toliko zanimljivi, da postaju sjajan eye catcher koji podiže svaki styling. Model Steve Madden Laurie White Combat Boot spaja kontrastnu bijelu i crnu boju, deblju petu i nazubljenu platformu, a  model Minelli Gerda kontrast crnih i metalic površina smješta na petu i time stvara vizualnu igru nedostajanja petice.

Nema sumnje, gležnjače s punom, visokom petom, jednako su funkcionalne i atraktivne kao i one s niskom jer nazubljena platforma jamči stabilnost na skliskom terenu, a detalji poput visoke pete, kontrasta u bojama te raznih nitni i kopči, poželjan su dodatak koji daje stilsku sigurnost.

foto: pinterest

 

Posted by on Feb 22 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010