whattafashion.com

Neka blista, neka sjaji!

View this post on Instagram

EARRINGS M👁👁D

A post shared by Timeless Pearly (@timeless.pearly) on

U modnom svijetu, nakit od perli odavno je poprimio veće dimenzije, a ove sezone dodana mu je i masivnost, pomoću krupnih creola.

Creola na creolu, ukrašena perlama, prirodnog porijekla ili izrađenima iz umjetnih materijala, hit je sezone koji ne biste trebali propustiti.

Krupnije perle ove sezone ne ukrašavaju samo naušnice, već sele i na ukosnice, tvoreći s njima zanimljive, elegantne kompozicije.

Perlama je mjesto i oko vrata, a nanizame na dekorativni lanac ponekad tvore i neočekivane, ali još uvijek dopadljive kreacije, inspirirane dekadencijom i dekompozicijom.

 

Perle imaju veliki nastup u ovogodišnjim modnim kolekcijama. Nakit koji ih sadrži inspiriran je barokom i najčešće većih dimenzija. Louis Vuitton smješta ih na naušnice v forme, zajedno s poludragim kamenjem,

 

a iz ateliera Alexander McQueen dolaze izuzetni primjerci narukvica s krupnom i manjom perlom te masivnog prstenja ukrašenog perlom i paukom.

Nakit od perli i s detaljima perli ne mora biti skupocjen. Perle ne moraju biti prave da bi kompletan dojam bio elegancija i luksuz. Danas postoje fantastične kreacije takvog nakita u economy varijanti, kojima možete oplemeniti outfit.
Ako volite eksperimentirati s raznim modelima nakita, koji vam je cjenovno prihvatljiviji, inspirirajte se najpopularnijim formama i potražite slične komade u high street verziji.

View this post on Instagram

She Shell Pearl drop earrings online now 🐚

A post shared by Holly Ryan (@hollyryanjewellery) on

foto pinterest, instagram

Posted by on Jan 19 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010