whattafashion.com

Neon lime za svježinu ljeta

Iako je neon lime jako dobro predstavljen od strane mnogih streetstylera, modnih blogera – influencera, najveći trendsetteri ovogodišnjeg neon lime trenda ipak su dizajneri. Prada je još lanjskom, jesensko – zimskom kolekcijom, najavila veliki povratak neon zelene, prošetavši ju svojom modnom pistom, a ovogodišnje proljetno – ljetne kolekcije House of Holland, Emporio Armani, Off – White te high street brandova Zara, Topshop, obiluju neon green komadima.
Za sve koji smatraju da im total look u neon zelenoj ne pristaje, ova nijansa odlično izgleda uz jeans i neutralne tonove. Kreirana je za vrlo hrabre, s puno samopouzdanja jer s ovom nijansom nemoguće je proći neprimijećeno.

Blistava lime nijansa u kombinaciji sa staklenim pločicama pravo je ljetno osvježenje za velikih vrućina. Kreaciju potpisuje David Koma.

Duboka lime green nijansa u kombinaciji sa crnom bojom djeluje otmjeno i elegantno, a u susretu sa geometrijskim linijama artistički.
Kreacije potpisuje David Koma.

Pradin odgovor na modnu temu neon lime, stiže i ove sezone. Nakon što je ovaj veliki colortrend predstavila još prošlogodišnjom jesensko – zimskom kolekcijom, Prada i za toplu sezonu ove godine nudi fantastične kreacije u kombinaciji neon lime i crne. Ovaj put tu je accessoire s ikat uzorkom.

Neon lime komadi iz prošlogodišnje kolekcije Prade IN su i ove tople sezone.

“Total look in neon lime” nije za vas? Probajte neon lime u kombinaciji sa srebrnom i geometrijskim uzorkom.

View this post on Instagram

#Mood

A post shared by JENDAYA (@jendaya.official) on

Neon lime odlično izgleda kao eyecatcher u vrlo jednostavnom outfitu.

foto: pinterest

Posted by on Aug 2 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010