whattafashion.com

Neon pink za upečatljivu romantičarku

Volite li romantičan stil? Znate li da u modnom svijetu postoje čak četiri romantična izričaja? Jedan od njih je raskošna, bogata romantika, koja se odlikuje upečatljivim bojama, poput intenzivne pink. Nju se ne može ne primijetiti pa žena koju ju bira treba biti puna samopouzdanja. Intenzivna pink uglavnom se bira za jednostavnije krojeve, s ponekim zanimljivim detaljem.

Odlično izgleda u edgy varijanti, spoju s crnom ili tamnom bordo.

Ove hladne sezone  je in sve što djeluje kao da je izašlo iz bajke.  Dame koje obožavaju luksuz, ekstravaganciju, ženstvene krojeve, intenzivnije boje, birat će girly pink, mnoštvo nabora i volana, a kao kontrast ove sezone uz pink se kombinira crni široki remen i nosi u području struka.

Klasične crne strappy sandale nisu najudobnija obuća koju možete nositi, ali zato su savršeni modni začin intenzivno pink odjeći. Pravilo uz pink komade odjeće glasi: “Što ekstravagantniji look, to modni dodaci moraju biti tiši”.

Uz intenzivne pink komade odjeće upečatljivih krojeva, odlično pristaju crne torbice i cipele, stakleni ili dijamantni nakit.

Pink haljine vole crne pumps i sandale s remenčićem, a divno se slažu i s nijansom ciklame.

foto pinterest, instagram

Posted by on Jan 9 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010