whattafashion.com

Nove, dinamične torbe s maxi resama jamče modnu euforiju!

Veliki prošlogodišnji trend, torbe s resama, nastavlja se ove hladne sezone, ali donosi i neke novitete. Torbe su u izvedbi iz velur kože i prekrivene tisućama raznobojnih perlica, koje tvore živopisne, patchwork ethno uzorke, a rese su vrlo duge, maxi i ne uzbuđuju samo kauboje, već svaku fashionisticu dovode u modnu euforiju.

Nekim modelima, poput Diorove fringe torbe posute perlama, cijena doseže čak 7000 EUR-a i prava su remek djela. Cjenovno pristupačnija je Polo Ralph Lauren torba, cijene oko 400 EUR-a, idealna za žene koje vole finoću, eleganciju, funkcionalnost i decentne detalje, poput  metalnih kopči. Ova je torba na preklop, a formom podsjeća na đačku, s ručkom i podesivim remenom. Atraktivnost joj podižu brojne dugačke rese, koje se gibaju pri nošenju i tako zavode promatrača.


Dinamičnu površinu ima i torba potpisa Bottega Veneta – shopper iz nape Palio Fringe Tote, čija je površina prekrivena isprepletenim kožnim vrpcama – resama, koje ostavljaju nemiran, uzburkani dojam. Stilisti ove modne kuće predstavljaju je kao pragmatičnu torbu free spirited teksture i predlažu je uz oversize proporcije, intrigantne teksture i colorblocking kombinacije.

Volite li više ruksake i bijele rese, Tod’s je osmislio bijeli fringe ruksak, mini dimenzija i kružne forme.

 

foto boozt.com, instagram

Posted by on Nov 17 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010