whattafashion.com

Ove sezone nosimo luksuzna pletiva!

Jedan od trendova ove hladne sezone su topla pletiva svijetlih nijansi, među kojima se ističu pletene haljine s više kombinacija uzoraka. Nosive su u ured i praktične za slobodno vrijeme. Pored njih, veliku popularnost uživaju pleteni bodyji, puloveri, suknje i ogrtači – kardigani, najčešće midi i maxi duljine.

Novi trend naprosto mami da ga isprobate i ušuškate se u meke pletene odjevne komade. Razlog više da ga isprobate nametnula je pandemija i sve popularniji rad od kuće. Luksuzni loungewear nikad nije bio traženiji pa su dizajneri ponudili brojne odgovore na ovaj trend. Boje koje pritom koriste su neutralne – bijela, beige i smeđe nijanse.

Agnona u svojoj ponudi ima heavy knit kardigane i pulovere. Proenza Schouler kombinira bijele cut out pletene haljine s gustim crnim čarapama i jesenskim japankama s platformom u Ginza looku.

Stylish sandale, flip flop forme s debelim potplatima, crno – bijele kombinacije materijala, ove hladne sezone nose se u Ginza looku, preko čarapa.

Ove sezone, uz heavy kardigane, haljine cut out forme, pulovere, suknje i bodyje iz mekih, laganijih pletiva, nose se manje četvrtaste torbice, u formi kutijice i dizajna poput mini skulpture.

foto pinterest, vlasništvo stilista

Posted by on Nov 3 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010