whattafashion.com

Overall over all

Odjevni komad koji rado nosimo tokom cijelog dana, u raznim prigodama je overall. Roksanda za ovu jesen i zimu predlaže model pješčane nijanse s dodatkom beige accessoirea, čime pojačava dojam elegancije i luksuza.

Tamnoplava, maslinastozelena i smaragdnozelena kao dizajnerski odabir za overall u jesenskim kolekcijama Gabriele Colangelo, Valentino, Missoni.

Suptilni luksuz i faktor udobnosti objedinjeni su u jednostavnom, elegantnom modelu kombinezona iz kašmira by Jil Sander.

Nicholas Ghesquere kroz jesensku kolekciju za Louis Vuitton provlači kobalt plavu nijansu, dašak 80-ih i Tomboy stila, a Peter Pilotto svojom varijantom kombinezona budi želju za glamuroznim noćima.

Crveni kombinezon nosiv je u raznim dnevnim i večernjim prigodama. U dnevnom izdanju intenzivnu crvenu nijansu najbolje smiruje nude, pješčana i beige nijansa kaputa, kardigana, accessoirea, što ga čini nosivijim.

Volite li više samozatajne boje, ove sezone birajte trendovsku čokoladnu nijansu overalla.

foto pinterest, instagram

Posted by on Dec 6 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010