whattafashion.com

Par iz snova: Creole zlatnog tona

Još jedan od moćnih parova iz snova, trendy naušnica i ruževa su tzv hoop earrings, za koje se smatra da su jedan od najstarijih modnih dodataka u povijesti. Model datira unatrag 3,200 godina iz Izraela. Ovaj klasični komad nakita nikad ne izlazi iz mode, a primijećen je u mnogim kolekcijama tekuće zimske i nadolazeće proljetne sezone.

Ove sezone, bilježimo veliki povratak trenda hoop naušnica, koji se veže uz revival devedesetih godina prošlog stoljeća, kada su bile izuzetno popularne. Novi modeli su još krupniji i izrađeni iz 18-karatnog ružičastog zlata, a kako bi look bio vintage kompletan, dodaje im se narančasta nijansa ruža, poput Estee Lauder Pure Color Envy Lustre No7 Hot Chilis.

Za easy glamour, birajte kvalitetne creole zlatnog tona, koje pojačavaju jednostavan outfit i daju mu dozu plemenitosti. Essential v iz mesinga su jedan od trendovskih modeal creola s posebnijim detaljima, koje oplemenjuju outfit, ali ga ne čine preopterećenim.

 

Posted by on Jan 29 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010